Full house bij House of Communication Brussels?

News / People

House of Communication Brussels, dat deel uitmaakt van de Serviceplan-groep, heeft enkele zeer productieve maanden achter de rug. Samenwerkingen met ALDI, BMW & Mini in The MarCom Engine ecosysteem, Acerta, DeLonghi en La Redoute zijn gestart of verlengd.  Zo'n nieuwe golf van opdrachten vereist natuurlijk extra talent, te beginnen met het creatieve team met de komst van An Rietjens, Antony Samson, Manuel Sarraf, Pieter de Lange en Bram Van Moorhem, allen senior creatives. De Solutions-studio is versterkt met grafisch ontwerpers Natalia Oyarzun, Sylvain Kasprzyk, Justine Van Hoorebeke en Jules Scharpe en motion designer Valentin TaminiauIris Weverbergh is nu verantwoordelijk voor de planning en de trafficking van al deze creatievelingen.

De klanten kunnen rekenen op de zorgvuldige follow-up van senior accounts als Kathleen Driscart, Florence Roekens, Femke Van Rijt en Gilles Van Audenhaege.

Plan.Net krijgt er drie projectmanagers bij: Damon Gielen, Sami El Nakadi en Aymeric Wielemans.  En Mediaplus verwelkomt planner Manon De Munck.

Lize Geeraerts versterkt de afdeling corporate communicatie van de groep waar ze verantwoordelijk zal zijn voor de Best Brands Awards

Ten slotte nemen Ils Ooms en Marc Vlieghe de leiding over de financiën van het bureau van de groep op zich. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit voor House of Communication Brussel dankzij de combinatie van bestaand talent en de komst van enthousiaste nieuwe experts.