G.H.Mumm laat durven, winnen en vieren

G.H.Mumm

Marketing / News

G.H.Mumm‘DARE, WIN, CELEBRATE’. Maison Mumm lanceert Mumm Daring Delivery en nodigt het grote publiek en sensatieliefhebbers uit om te durven, te winnen en te vieren. Voor deze lancering werkt GH Mumm samen met internationaal freestyle skiër Kevin Rolland.  Deze 9-voudige medaillewinnaar won 5 keer op rij de X Games en was in 2014 Olympisch bronzen medaillewinnaar. Voor Maison Mumm is Kevin Rolland de verpersoonlijking van het motto ‘Dare, win, celebrate’ en het ultieme symbool voor het verleggen van grenzen. Het platform combineert mobiele activeringen en virtual reality.

Wintersport is een ideale manier om grenzen te verleggen en van après-skifeestjes te profiteren. Bij de lancering van het platform horen dan ook een reeks winterse evenementen gericht op de opwinding van het skiën en de voorstelling van de nieuwe actie-kortfilm Fast Forward 2The Eclipse. In deze film nemen Kevin en zijn kompaan Julien Regnier het publiek mee voor een helse afdaling. Samen scheren ze van de witte bergtoppen op weg naar een exclusief G.H.Mumm-feestje terwijl ze met hun meest halsbrekende stunten pronken. De toon van deze kortfilm straalt pure G.H.Mumm-identiteit uit, helemaal in lijn met de sportstunten die het merk eerder al uitvoerde binnen andere sporten zoals zeilen,  paardrijden en Formule E. Vice-wereldkampioen rally en G.H.Mumm-ambassadeur, Thierry Neuville was de eerste om deze VR-challenge aan te gaan. Hij deed dit in gezelschap van Gilles 'Mol' Van Bouwel. Bekijk hun ervaring hieronder of op www.mummdaringdelivery.be.

Tussen 3 en 30 december kan het spel gespeeld worden in Cora en Carrefour-winkels. De persoon die de beste tijd kan neerzetten, krijgt een G.H.Mumm-fles om zijn zege te vieren. Het spel is beschikbaar voor iOS en Android en de spelers met de hoogste nationale score maken kans op een reis voor 4 personen naar Val Thorens. De applicatie voor smartphones is vanaf 23 december downloadbaar op  www.mummdaringdelivery.be.  Vanaf januari kan het spel ook in enkele Belgische bars en een select aantal clubs gespeeld worden. In deze wedstrijd wint de snelste een Mumm-skibril of Mumm Cordon Rouge Magnum-fles.