Gault&Millau eet en bekroont

Awards / Media / News

Gault Millau

Op maandag 6 maart werden voor de tweede keer de Gault&Millau Catering Awards uitgereikt bij Euroclear in Eigenbrakel. Tegelijkertijd werd ook de vierde editie van het magazine ‘Grote Keuken / Grande Cuisine by Gault&Millau’ aan het publiek voorgesteld.

De gerenommeerde gids Gault&Millau toont al enige jaren een ruime focus die het traditionele restaurantlandschap ver overstijgt. De Groene Gault&Millau en de Zucsu gids voor diabeten zijn daar twee voorbeelden van. De redactie focust sinds vorig jaar, in samenwerking met de vakverenigingen uit de sector (FFCWB voor Wallonië en HFDV, RCMB, VBVD, VGRB et VVG voor Vlaanderen), via een halfjaarlijks magazine ook op de catering- en grootkeukenactiviteiten in bedrijven, woonzorgcentra, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Thema’s zoals onder meer gezonde en smaakrijke voeding, klantentevredenheid, hygiëne, kwaliteitszorg, innovatie en duurzaamheid krijgen daarbij passende aandacht via duidende reportages en diepgaande interviews.

Daarnaast wil Gault&Millau met de Gault&Millau Catering Awards een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Zo heeft de jury op maandag 6 maart 2017 de tweede Gault&Millau Catering Awards uitgereikt en dat op het vlak van klantenrelatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde voeding, innovatie & originaliteit en afvalbeheer.

Gault Millau - 2017 - 0045

Award relatie met de klant
CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheer
BNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraar
Bpost - met Sodexo als cateraar

Award maatschappelijk verantwoord ondernemen
UZ Leuven - in eigen beheer

Award gezondheid en nutritionele aspecten
AZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent – in eigen beheer
BNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraar
Les Cuisines Bruxelloises -  in eigen beheer

Award innovatie en originaliteit
Zorgbedrijf Antwerpen – in eigen beheer
Le nouvel hôpital du Valdor de Liège – in eigen beheer

Award afvalbeheer
Sociaal Huis Oostende – in eigen beheer
CHU UCL Namur – in eigen beheer
Aramark - Bruxelles/Brussel

Gault Millau - 2017 - 0181

Na de bekendmaking van de 12 winnaars verzorgde cateraar Aramark in samenwerking met verschillende projectpartners een boeiende networking receptiën.