Geen Sinterklaas zonder de chocolade van Galler

News / Retail

De geur van mandarijnen, de pantoffels voor de schoorsteen en de wortels voor het paard... Dat kan maar één ding betekenen: Sinterklaas is in aantocht! Jong en vooral oud hebben er lang op gewacht, want zoals elk jaar haalt Belgische chocolatier Galler
opnieuw zijn Pépites uit zijn zak tevoorschijn. Speciaal voor deze familietraditie verwent de Luikse chocolatier ons met zijn klassieke bonbons.

Speciaal voor deze langverwachte periode van het jaar koos Galler voor lekkere, hartverwarmende smaken. Het is zijn manier om ons aan het begin van deze bijzondere winter een beetje troost brengen en ons te laten genieten van een duurzaam en ethisch merk. Dit jaar staat alle chocolade in het teken van praliné. Maar de echte nieuwigheid, de verrassing die dit keer uit de schoorsteen komt, zijn de pépites met krokante amandelmelk. Een klassieker met een twist waar de ambachtelijke chocolatier heel trots op is.

De streekproducten van de Luikse chocolatier zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten: Cora, Match, Carrefour en
Delhaize. En in de Galler-boetieks is er nog veel meer keuze. Naast het assortiment pépites vind je er alle traditionele producten, van de chocoladesinterklaas tot de marsepeinfiguurtjes. En voor wie vanuit zijn warme zetel wil bestellen, is er de e-shop van Galler.