Generations Recruitment op zoek naar beste match

Communication / News

Generations recruitment

Het is met de nieuwe slogan 'Skills are important. A good match even more' dat adviesbureaus Joy by Nathalie Hublet (strategie en inhoud) en plan.Net by Serviceplan (digitaal) het eerste luik van de Generation Rectruitment communicatiestrategie ontwikkeld hebben. Daarmee wil het recruteringsbureau bedrijven stimuleren om talenten blijven aan te trekken en te onderhouden.

Generations Recruitment biedt aan haar klanten (Nestlé, Orangina, Schweppes, de Swatch Group, Mamma Roma, Blue Mango, Haribo, Campari, Sipwell, Toyota, Nikon, etc.) een unieke holistische aanpak voor het uitlijnen van de behoeftingen en verwachtingen van werknemers met die van de werkgevers. Naast de kandidaat in contact te brengen met het bedrijf, gaan zij nog een stapje verder door een model voor te stellen dat eveneens rekening houdt met de evolutie van het bedrijf en de verwachtingen en noden van de kandidaten in het algemeen.

Het eerste luik van de Generation Rectruitment communicatiestrategie ondersteunt deze reflectie door managers de juiste vragen te laten stellen, om zo nieuwe reflexen te verwerven en zich zo niet vast te staren op benodigdheden op korte termijn. Daarom draait er momenteel een activiatiecampagne op LinkedIn. Bovendien is er tijdens het Stima Congres op 1 en 2 december een workshop gepland, 'Lunch&Learn', gegeven door Generations Recruitment. Een tweede luik zal het daglicht begin 2017 zien, ditmaal talentgericht.