Geronimo en Kinepolis trekken er deze zomer samen op uit

Crea / News

Na enkele maanden binnenblijven komen we allemaal uit ons kot en bereiden we ons voor om te genieten van een heerlijke zomer. Voor filmliefhebbers die tegelijk ook hunkeren naar een unieke filmervaring, komt Kinepolis met een gloednieuw concept: Kinepolis On Tour.

Kinepolis staat al jaar en dag voor een intense bioscoopervaring, contentmaker Geronimo Groep voor intense merk-en contentervaringen. Deze zomer slaan beiden de handen in elkaar. Geronimo met het concept en de ontwikkeling, Kinepolis met ’s werelds grootste mobiele LED-scherm en een arsenaal aan nationale en internationale topfilms. Het drive-in festival strijkt neer op verschillende locaties in ons land, waar het iconische films letterlijk tot leven laat komen temidden een outdoor decor. Mediapartner is de VRT, commerciële partners zijn Mini en Coca-Cola Zero. Zo leef je deze zomer misschien wel mee met een iconische oorlogsfilm temidden van Vlaamse Velden of schakel je een versnelling hoger met race sagas als The Fast and The Furious, live van op het asfalt van een echt race circuit. Dé ideale manier om je herwonnen vrijheid te combineren met een flinke portie filmmagie!

Start onder de sterrenhemel

Het festival gaat van start in de “toscaanse velden” van Maldegem, waar onder de blote sterrenhemel blockbuster ‘Interstellar’ beleefd zal worden als nooit tevoren. En om de beleving compleet te maken maakt ook Belgium’s Got Talent-winnaar en pianovirtuoos Benjamin Ceyssens zijn opwachting. Niet op het grote scherm, maar er net voor. Gesteund door Piano’s Maene zal hij er bij de opening van elke nieuwe locatie de titel soundtrack van de belevingsfilm live brengen, gevolgd door een eigen compositie in lijn met de film. Om naast uw oren ook uw ogen genoeg de kost te geven zal experience agency Mojuice zorgen voor de nodige sfeer-en locatiebelichting. Zij staan trouwens ook in voor de technische en logistieke organisatie van het event.

Onder toeziend oog van Marc Van Ranst en Jan Verheyen

Het festival zal volledig “bubbel-proof” verlopen en voorziet elke dag tot drie keer toe plaats voor 250 wagens. Doe daar een 0 van af en je kent meteen ook de prijs van een toegangsticket per wagen. Ticketing - maar ook eten en drinken- bestellen verloopt volledig contactloos. Alles wordt tot aan de deur van je wagen gebracht. Net als het geluid trouwens, dat via FM-transmissie naadloos door de boxen van je wagen zal knallen. Kortom; uit je wagen komen zal enkel noodzakelijk zijn om naar een van de aanwezige festivaltoiletten te gaan, en dan zou het wel eens kunnen dat je Marc Van Ranst tegen het lijft loopt. Rumour has it dat hij en zijn goede vriend Jan Verheyen elke voorstelling van de partij zullen zijn…

CREDITS

Campagne: Kinepolis On Tour

Client: Kinepolis

Client contact: Carl Lenaerts

Agency: Branded By Geronimo

Creative Director: Gertjan De Smet

Network Manager: Emanuel Vanderjeugd

Creatives: Gertjan De Smet, Jasper Moeyaert, Emanuel Vanderjeugd, Mariano Van Hoof

Creative Strategy: Branded by Geronimo

Design: Plankton & Branded by Geronimo

Film production company: Geronimo productions

Head of production :Jasper Moeyaert

Producers: Lien Schiltz, Dorien Matthys, Wim Decraemer, Lieve Vandenweghe, Niels Deleyn, Siebe Stevens, Axelle Dauwens

Director: Willy Crank

DOP: Frederic Van Zandycke

First AC: Pieter-Jan Neirynck

Gaffer: Bernd Granitzer

Drone Pilots: Douwe Boerma, Ruben De Rooij

Video Editors: Aram Chalmet, Remco van Turnhout, Merlin Vandenbossche, Emilie Van Peer, Aloïs Van Parys

Camera Company: The Movie Lot

Festival Production Agency: Mojuice

Head of production: Stefan Uytterhoeven

Media Partner: VRT

Radio production: VRT

Festival Partners: MINI, COCA COLA ZERO

Info&tickets: www.kinepolis.be/ontour