Gezondheid.be is kerngezond

Media / News

PassionSante

Gezondheid.be/PassionSanté.be, dat zich profileert als de grootste gezondheidssite van België, telde in januari van dit jaar 1.392.894 unieke browsers, wat goed is voor een groei met 28% tegenover januari van vorig jaar. Daarnaast telde de site zowat 670.000 unieke bezoekers via desktop, tablet en smartphone. "Hiermee is Gezondheid.be/PassionSanté.be nationaal absolute marktleider," zo stelt het vast in een communiqué. Voor zijn cijfers baseert het zich op Google Analytics en CIM Internet.

Vooral het aantal unieke bezoekers via smartphone kent volgens de site een sterke stijging: van 98.044 in januari 2015 naar 160.396 in januari van 2015 ofwel een stijging van maar liefst 64%. “Toen we in mei 2015 de site helemaal vernieuwden, werd vanwege het toenemend belang van mobile, extra aandacht besteed aan de mobiele gebruikservaring," verklaart Annelies Vankersschaever, manager van Gezondheid-PassionSanté. "Naast vormgeving en structuur wijzigde ook de onderliggende technologie waardoor de site vandaag niet alleen via desktop maar ook mobiel uiterst gebruiksvriendelijk en makkelijk doorzoekbaar is.”

Gezondheid.be/PassionSanté.be belooft zijn bezoekers kwalitatieve en toegankelijke informatie rond alle mogelijke gezondheidsaspecten. Het redactieteam, bijgestaan door vakspecialisten, zorgt elke maand voor zowat 100 nieuwe artikels per taal, aangevuld met uitgebreide dossiers.