Gil Van Laer wordt nummer elf

Gil Van Laer

News

Gil van LaerEleven heeft zijn senior management staff versterkt met de aanwerving van Gil Van Laer. Hij wordt verantwoordelijk voor de marketingstrategie van het netwerk, de campagnes en de partnerships, opgebouwd over de verschillende mediaplatforms. Van Laer neemt zijn taak vanaf vandaag op en rapporteert onmiddellijk aan de managing director voor België, Anouk Mertens.

Van Laer heeft een indrukwekkende marketingcarrière achter de rug bij Disney Benelux, waar hij recent nog de functie vervulde van chief marketing officer. Binnen de Walt Disney Company was hij verantwoordelijk voor alle verschillende bedrijfstakken: Motion Pictures, Home Entertainment, consumer products en de Disneykanalen. Hij is handelsingenieur en master in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

“De ervaring en kennis die Gil meebrengt is levensbelangrijk voor de uitbouw van onze zenders en ons doelpubliek, ook digitaal,” zegt Anouk Mertens. “De marketingexpertise van Gil en zijn leiderscapaciteiten zullen ervoor zorgen dat ons netwerk continu aan sterkte wint. We zijn heel blij dat we hem in ons team kunnen verwelkomen.”

“Het zijn erg boeiende tijden voor Eleven, dat als netwerk voortdurend stappen zet richting het uiteindelijke doel: de eerste en belangrijkste sportbestemming worden in België,” voegt Van Laer daaraan toe. “Ik ben erg verheugd om in dit uniek avontuur te stappen en om samen met het team nieuwe ideeën, strategieën en partnerships te ontwikkelen om dat doel te bereiken.”