Goed Gevoel en 15gram.be lanceren gezonde foodbox

Media / News / Retail

15 gram Home MailRuim 1 jaar na de lancering van het kookplatform 15gram.be start het merk met de verkoop en thuisbezorging van foodboxen in Vlaanderen en Brussel. Daarmee willen ze een antwoord geven op de stijgende vraag naar gezonde, originele en huisgemaakte maaltijden. De focus ligt op gemakkelijke, gezonde gerechten met voornamelijk Belgische en seizoensgebonden ingrediënten.
15gram is niet de eerste om een foodbox op de markt te brengen, maar wil zich wel onderscheiden door een paar belangrijke exclusiviteiten. Wekelijks stelt 15gram 8 nieuwe gerechten voor, waaruit je er drie kan selecteren voor jouw foodbox. Ze gaan je niet vertellen wat een familie moet eten, of wat nu net een ‘classic’ foodbox is. Kies gewoon zelf waar je zin in hebt en laat vooral links liggen wat je niet lust.
Je wordt wél geholpen in je keuze, aan de hand van enkele handige icoontjes. Deze labels duiden aan of een recept klaar is in minder dan 25 minuten (Quick & Easy), vegetarisch, One Pot, een Belgische klassieker of gezonde keuze. En die gezonde keuze, die wordt gemaakt samen met de redactie van het magazine Goed Gevoel. Wekelijks kan er gekozen worden uit 3 gerechten met Goed Gevoel-label. Deze gerechten bevatten maximaal 600 calorieën per persoon en de focus ligt op véél groenten.