Goed Gevoel legt vrouwen in de watten

Agenda / Media / News

Goed GevoelVan 29 tot en met 31 maart is er de Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo. Dat is speciaal voor de vrouwen onder ons een dag gewijd aan workshops, beauty, inspiratie, gezondheid, mode, eten en shoppen. Aanwezige experten zijn onder meer Jani, Sandra Bekkari en Goedele Liekens. De Goed Gevoel Ladies Fair omhelst vier grote thema's die te maken hebben met de leefwereld van vrouwen:
Voel je gezond
Deze themazone wil de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Je vind er voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics en een sport- en wellnessaanbod. Alles wat jou fit, gezond en gelukkig houdt.
Voel je thuis
Ongetwijfeld de meest gezellige themazone op de Goed Gevoel Ladies Fair. Hier creëert Goed Gevoel samen met haar exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. Ook de kids worden niet vergeten.
Voel je mooi
Maak kennis met make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën of manicure- en haarproducten. In deze levendige themazone word je geadviseeerd op gebied van kleur en personal styling. Je ontdekt er handtassen, juwelen, fashion en hippe accessoires.
Voel je geïnspireerd
Coaching sessies, yoga of carrièreadvies... Hier vind je een aanbod aan reizen, citytrips, uitstapjes, opleidingen en cursussen. Ontdek alles om creatief aan de slag te gaan.