Goudengids.be slaat Yext aan de haak

yext

Media / News

Yext LogoYext heeft een exclusief partnership gesloten met goudengids.be (onderdeel van Truvo). Goudengids.be krijgt hiermee de exclusieve rechten op het aanbieden van de locatiemanagementtechnologie van Yext voor Belgische KMO's. Het PowerListings Network van Yext, het grootste listingnetwerk ter wereld, stelt de klanten van goudengids.be in staat om eenvoudig en in realtime hun locatiegegevens op tal van listingwebsites te beheren en te updaten en zo lokale Belgische klanten aan te trekken, hun merk bekender te maken en hun verkoopcijfers een boost te geven. Het PowerListings Network is goed voor meer dan 100 kaarten, apps, zoekmachines en directory's zoals Google en Facebook. Met de realtime updatevoorzieningen van Yext kunnen de klanten van goudengids.be er zeker van zijn dat hun bedrijfsinfo altijd juist, volledig en consequent weergegeven wordt op de sites die hun klanten doorzoeken om zo meer klanten over de vloer te krijgen.

"Met dit exclusieve partnership met goudengids.be versterkt Yext zijn internationale aanwezigheid en zijn status als marktleider in locatiegegevensmanagement voor bedrijven van over de hele wereld," vertelt Howard Lerman. "We zijn er trots op dat we ons product via goudengids.be naar de Belgische bedrijven kunnen brengen en hen kunnen helpen om hun lokale klanten beter te bereiken en meer verkeer te genereren."

"We zijn zeer enthousiast over dit partnership met Yext en blij dat we onze klanten kunnen helpen hun locatiegegevens te optimaliseren om zo meer klanten aan te trekken en hun bedrijf uit te bouwen," aldus Wim Vermeulen, marketingdirecteur bij goudengids.be. "Nu Belgen bedrijfsinformatie steeds meer online zoeken, zijn websites, kaarten, apps zoals Google en Facebook en navigatietools zoals Garmin de ideale manier om meer klanten naar de winkels te lokken. Daarom zijn we blij dat we hen realtime, geautomatiseerde updates kunnen bieden op de populairste online platformen van het land, inclusief een lokale website als openingsuren.be."