Grande stopt met papieren uitgave en gaat digitaal

grande-4x4

Media / News

grande
Grande, de Vlaamse marktleider in de niche van de reismagazines, gaat verder als digitaal platform over reizen met een combinatie van reportages over bestemmingen en exclusieve boekingen. Een nieuwe vennootschap, Grande Reizen, neemt de titel over van Himalaya, waarvan Roularta Media Groep de helft van de aandelen bezat.
Grande start vanaf begin 2016 met een grootschalig digitaal platform. Op www.grande.be zullen de bezoekers Grande-reportages vinden en de foto’s en impressies van de Grande-reporters ter plaatse. Nieuw is dat de bezoekers deze bestemmingen nu ook via het platform kunnen boeken. Grande selecteerde per bestemming de hotels die bij onze Vlaamse reporters het best in de smaak vielen en biedt deze exclusief aan. Daarnaast biedt de website in samenwerking met andere reissites ook toegang tot alle andere hotels en vakantieverblijven ter wereld.
Met de lancering van het digitale reisplatform voor Vlaanderen wordt het maandelijkse gedrukte magazine overbodig. Bij de start van elk reisseizoen zal Grande in de plaats ervan een exclusieve reisgids uitbrengen met reportages over bestemmingen en een overzicht van alle Grande-aanbiedingen. De lancering van het digitale reisplatform voor Vlaanderen gebeurt door de vennootschap Grande Reizen met Gert Van Wichelen als oprichter en algemeen directeur. Koen Van Wichelen blijft uitgever en hoofdredacteur van de Grande Gidsen.