Gratis lezen in de taxi

ecab taxis verts

Media / News

ecab taxis verts

Roularta Media Group en eCab lanceren hun eerste samenwerkingsactie. Roularta Media Group biedt gebruikers van de mobiele applicatie eCab een gratis abonnement op een magazine naar keuze: Knack, Trends of Sport/Voetbalmagazine. De actie start op 8 juni en eindigt op 8 augustus. Iedereen die eCab, de mobiele applicatie van Taxis Verts, downloadt of via eCab een taxi bestelt, zal via e-mail een promotiecode ontvangen. Met deze code kunnen mensen een magazine naar keuze: Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, tijdens hun taxirit gratis op hun smartphone of tablet lezen.
« Met deze actie willen we de digitale versie van de magazines van Roularta Media Group promoten. Het laat mensen toe om de geoptimaliseerde lay-out voor smartphone en tablet en alle andere functies die het lezen van een digitaal magazine mogelijk maken te ontdekken. We sluiten onze promotieactie af met een exclusief abonnement voor eCab-gebruikers, » zegt Niek Vulsteke, Direct Marketing van Roularta Media Group.
eCab is een mobiele applicatie om officiële taxi’s te reserveren, gratis en beschikbaar in de Apple en de Google Play Store. « Met eCab spelen we in op de evolutie van de consument die steeds meer mobiel wordt. De samenwerking tussen Roularta Media Group en eCab laat ons toe om onze klanten meer comfort en gemak te bieden tijdens het vervoer, » zegt Jean-Michel Courtoy, CEO van Taxis Verts.