Grote namen op Het Gala van de Gouden K's

Gouden K's

Awards / News

Gouden K's

Na het succes van de eerste twee edities organiseert Ketnet ook dit jaar Het Gala van de Gouden K’s, de awardshow waarin we te weten komen wie of wat in het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Meer dan 35.000 Ketnetters brachten hun stem uit via ketnet.be. Zo maakten zij duidelijk wie of wat hen in 2015 het meest kon overtuigen.

In totaal zijn er 15 Gouden K’s. Twee daarvan worden op zaterdag 16 januari uitgereikt in Ketnet Swipe. De overige 13 worden uitgedeeld op het Gala van de Goude K’s 2015 door bekende televisiepersoonlijkheden als Kobe Ilsen, Karen Damen, Balthasar Boma, Ben Segers, Joy Anna Thielemans, Peter Van de Veire en Kürt Rogiers. Als kers op de taart wordt er ook nog één Gouden Gouden K uitgedeeld. En naast awards en verrassingen, horen er bij een Gala uiteraard ook optredens van onder meer Slongs Dievanongs, de KetnetBand, K3 en Stan Van Samang.

Het Gala van de Gouden K’s 2015 wordt gepresenteerd door de zes wrappers en uitgezonden op zondag 17 januari om 9.00 u. op Ketnet.