Growth Inc. groeit verder met Renate Hufkens en Julie Verreth

News / People

Growth Inc.Het strategisch communicatiebureau Growth Inc. werft met Renate Hufkens en Julie Verreth twee bijkomende communicatiemanagers aan.
Renate Hufkens heeft ruime ervaring in politiek, beleid en communicatie. Ze was federaal parlementslid voor de N-VA en was in de Kamer specialiste volksgezondheid en defensie. Voorheen werkte ze als parlementair medewerker in het Vlaams Parlement en als raadgever op het kabinet van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois. Ze besloot de politiek te verlaten en zich te focussen op het bedrijfsleven en behaalde dit jaar haar MBA aan de Vlerick Business School.
Julie Verreth was hiervoor actief als coördinator belangenbehartiging bij Voka Antwerpen, waar ze de belangen van productiebedrijven behartigde op verschillende domeinen. Ze studeerde politieke wetenschappen en stond mee aan de wieg van het Vlaams Jeugdparlement. Nadien ging ze aan de slag als stagiaire bij de diplomatieke delegatie van de EU in Mexico en volgde ze nog een stage bij een financiële dienstverlener, gespecialiseerd in corporate governance.
Managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zetten met deze aanwervingen een volgende stap voor Growth Inc.: “De komst van Julie en Renate past perfect in ons groeiverhaal. De afgelopen 3 jaar zijn we uitgegroeid tot een belangrijke uitdager op de Benelux markt van strategische communicatie en public affairs. De aanwerving van Julie en Renate is belangrijk voor ons. Zo kunnen we ons groeiend aantal klanten blijven helpen om overtuigend te communiceren. En kunnen onze klanten invloed uitoefenen in een steeds complexere wereld met grote maatschappelijke uitdagingen zoals digitalisering, vergrijzing en klimaat.”