Gutzandglory en Leen Bakker zetten zussen thuis af

Crea / News

Waarschuwing: wie bij Leen Bakker binnenstapt, komt gegarandeerd buiten met allerlei leuke spullen. Dat 'bewijs't de nieuwste radiocampagne van Gutzandglory voor deze woonretailer. Het bureau riep het format met de twee vrolijke zussen al in 2019 in het leven. Dus stilaan tijd voor een update. De twee zussen hebben nog steeds elk hun uitgesproken karakter: de oudste is een rationele shopper met een goede neus voor koopjes, terwijl de jongere zus een vrolijke en onbezorgde flapuit is die zich maar al te graag laat verleiden door alles wat mooi, hip en kleurrijk is.

Terwijl voorheen de zussen altijd werden opgevoerd tijdens een leuke conversatie in een winkel van Leen Bakker, vinden de dialogen nu plaats bij de zussen thuis. Door de locatie te verleggen in de conversatie, kan er nu veel meer de nadruk gelegd worden op de merkbelofte ‘Mooi wonen, slim kopen’. De nieuwe radiospots focussen telkens op één concreet sterk punt van Leen Bakker: bijvoorbeeld de collectie voor tuin en terras, het ruime aanbod voor de slaapkamer of eetkamer en de gekende sterke promodagen.

De campagne wordt ingezet in verschillende formaten op MNM, Studio Brussel, Qmusic, Joe, Nostalgie, Radio Contact, Vivacité en NRJ.

Credits

Client: Leen Bakker

Client Contact: Philip van Gelder, Noortje Wijnstok

Agency: Gutzandglory

Account Team: Frederik De Zutter, Roozbeh Ahmadi 

CD: Kris Lenaers

Creatives: Gerlinde Jonckheere, Johan De Witte 

Copy FR: Fabrice Storti

Radio Production Company: Raygun