Gutzandglory maakt lachband voor Erasmus

laughtrackbrussels

Crea / News

laughtrackbrusselsSinds de tragische gebeurtenissen van eind maart in Brussel is de liefde voor onze hoofdstad bij velen flink bekoeld. Daar draagt ook de Erasmushogeschool Brussel de gevolgen van. Maar ondanks alles is en blijft Brussel wel een bruisende en plezante studentenstad. Dat bewijzen de studenten van de Erasmushogeschool Brussel door de wereld te laten horen dat er in Brussel nog altijd héél veel gelachen wordt.

Samen met hen trok Gutzandglory onze prachtige hoofdstad in om de lach van zowel studenten als inwoners te registreren in drukbezochte cafés, op enkele EhB-campussen en op vele andere populaire trekpleisters. Daarna distilleerden we in de geluidsstudio uit al dat gelach de ‘LaughTrackBrussels’.

Die aanstekelijke lachband willen de studenten nu zoveel mogelijk laten weerklinken. In de volgende weken en maanden roepen de hogeschool en Gutzandglory iedereen – inclusief zenders en productiehuizen – op om de kant-en-klare geluidstrack via de microsite te sharen of te downloaden en te gebruiken in eigen filmpjes en producties.