Halle en Bold & Pepper vernieuwen stadsmagazine

Crea / Media / News

“De meeste mensen zijn vriendelijk en hier in Halle al helemaal.” Als Otto-Jan Ham het zegt, zal het wel waar zijn. Zijn warme conclusie lees je in het pas vernieuwde stadsmagazine van Halle. De goedlachse presentator is een van de bekendste Hallenaren, maar één BV maakt de lente niet. Of toch niet in een magazine: daarvoor heb je alle inwoners nodig. In het vernieuwd magazineconcept brengt Bold & Pepper alle Hallenaren samen. Onder elkaar, Allemaal lokaal, Jan & alleman, Met z’n allen, Het verhaal van ons allemaal, Samen sporten. De vraag van het stadsbestuur was om in dit magazine motieven als verenigen, enthousiasmeren en activeren te stimuleren. 

Vijf keer per jaar brengt de stad ‘Info Halle’ uit. De eerste vernieuwde editie zit sinds vorige week in de Halse bussen. “We kregen op het eerste nummer alleen maar enthousiaste reacties,” zegt Geert Vanhassel, communicatiedeskundige bij de Stad Halle. “De pagina’s ogen helder, wervend en verbindend. Niet alleen bij de dienst Communicatie, ook daarbuiten hoorden we positieve geluiden over de ideeën, visie en creatieve uitwerking van Bold & Pepper. Graag meer van dat, nog vier jaar lang!”

Professionele aanpak en topfotografie

Voor Bold & Pepper is de eerste samenwerking met de communicatiedienst een succes. “Al snel werd duidelijk hoe onze aanpak naar concept, design en bladritme strookt met hun professionele werking. Samen willen we een mooi en warm magazine maken,” zegt Bert Goessens, contentmanager bij Bold & Pepper. “De stad beschikt over ervaren contentmakers en ziet ook het belang van kwaliteitsvolle fotografie. Zo schitteren de Hallenaren door de lens van topfotograaf Kevin Faignaert.”

Dat de inwoners mooi in beeld komen is voor Bold & Pepper een vereiste. “De inwoner maakt in deze restyling het verschil. De vaste rubrieken in het magazine zijn zo uitgewerkt dat inwoners de aandacht kapen door wat hen allemaal verenigt: ze zijn allemaal Hallenaar. Dat voel je in dit blad.”