Happiness denkt nu al aan kerstbomen voor december 2022

Crea / News

Aangezien kerst in 2021 opnieuw niet werd gevierd onder collega’s in de bedrijven, deed Happiness de kerstboom voor volgend jaar alvast cadeau aan alle Happiness-klanten. 53 kerstbomen werden op 24 december 2021 geplant in de eigen tuin in Vilvoorde. Op die manier kan Happiness het komende jaar de kerstbomen aandacht geven, verzorgen en laten groeien. Een mooie metafoor om het nieuwe jaar in te gaan.

Het principe is eenvoudig. In 2022 levert Happiness elke kerstboom die ze nu geplant hebben aan hun klanten. Na de feestdagen haalt Happiness de bomen terug op en worden ze opnieuw geplant en verzorgd. En dat proces herhalen ze in 2023, 2024, 2025,… Karen Corrigan, CEO : “Dit idee is een echt Happiness-idee in de kern. Helemaal in lijn met onze filosofie: Happiness is the ultimate rebellion. Against negativities. Against impossibilities. We laten ons niet vellen door het virus. Ook al is kerst niet zoals we wensen dit jaar, volgend jaar en het jaar nadien en het jaar nadien zal het een fantastische Kerstmis worden. Telkens met kerstbomen van Happiness, onder het motto ‘Plant. Nurture. Celebrate. Repeat’. ‘Onze eigenste Make-it-Happeners’ hebben de bomen eigenhandig gehaald en geplant. How Happiness can you be?” 

Happiness plantte 53 kerstbomen, waarvan er 27 gebruikt worden voor bestaande klanten. Bovenop die 27 zijn een hele reeks bomen gereserveerd voor extra klanten. De bomen op overschot zullen dan - in samenspraak met de sociale diensten van de stad Vilvoorde - verdeeld worden onder gezinnen die het financieel moeilijk hebben. En ook daar worden na de feestdagen de​ kerstbomen weer netjes opgehaald.​

Credits 

Agency : Happiness Brussels ​

Client : Happiness Brussels ​

CEO : Karen Corrigan​

Chief Creative Officer : Geoffrey Hantson ​

Executive Creative Director : Philippe Fass​

Managing Director: Hans Smets​

Concept Providers : Sara Bergers & Florian Decoster​

Strategic Planner : Frans Cuypers​

Head of Design : Dries Lauwers

Head of Motion Design : Remke Faber​

Producer : Arthur De Wachter ​

Bliss Interactive : Joni Allaert

Social & Influencer marketing : Elise Van Craen