Harley Quinn op de troon bij Burger King

Marketing / News

Harley Quinn (alias Margot Robbie) speelt met glans de hoofdrol in de nieuwe Hollywood-film Birds of Prey. Ter gelegenheid van de release heeft de charismatische en compleet gekke superheldin haar stempel gedrukt op twee Burger King-restaurants. In samenwerking met Warner Bros België heeft Burger King het restaurant op de Meir in Antwerpen en dat vlakbij het De Brouckèreplein in Brussel heringericht om film- en hamburgerliefhebbers in het DC-universum onder te dompelen. En omdat goed nieuws nooit alleen komt, lanceert Burger King van 7 februari tot 2 maart een wedstrijd op sociale media om tickets te winnen voor Birds of Prey. Opmerkelijk: buiten België zal alleen het Burger King-restaurant op Times Square, New York, Harley Quinn in de spotlights zetten. It’s clear, #Harleywashere.

De film speelt nu in de Belgische bioscoopzalen. De ideale manier om eer te betuigen aan Harley Quinn... en aan haar rebelse karakter. “We zijn erg blij dat we kunnen samenwerken met Warner Bros en onze fans het universum van Harley Quinn kunnen laten ontdekken. We weten vooral haar eigenzinnige en vurige karakter te appreciëren, want dat doet ons denken aan onze heerlijke gegrilde hamburgers! Nu ze eindelijk een streep heeft gezet onder haar relatie met die clown, is het tijd voor de koning van de burgers om te regeren,” zegt Vic Dresen, marketingmanager van Burger King.

Tot 2 maart kunnen fans tickets winnen voor Birds of Prey. Hiervoor moeten ze een foto maken voor een van de twee gedecoreerde restaurants – op de Meir in Antwerpen of vlakbij het De Brouckèreplein in Brussel dus – en deze foto op Instagram plaatsen, @burgerkingbe taggen en de hashtag #burgerquinn toevoegen.