Havas België zet talent centraal met Angelique de Clercq

News / People

De Havas Group in België (Havas Village met Havas Brussels, Havas Media en Havas Social, het PR-bureau Cicero en Boondoggle) verwelkomt Angelique de Clercq als Havas Belgium group talent officer, een nieuwe functie voor de hele Havas Group. Daarin zal ze de reeds aanwezige Havas-talenten laten groeien en ook ander talent op de markt aantrekken.

“De komst van Angelique toont dat we talent centraal zetten in onze bedrijfsstrategie. Onze Meaningful-propositie willen we in de eerste plaats voor en samen met onze medewerkers realiseren. Zo kunnen we hen in de post-Covid wereld nog meer ondersteunen en helpen om te groeien in deze complexe wereld. Daarnaast willen we in de huidige war-on-talent de beste krachten aantrekken. Met Angelique op groepsniveau wordt het ook makkelijker om talenten en opportuniteiten over de verschillende bureaus van de groep uit te spelen. Vanuit haar lange ervaring in talent management zal Angelique nauw samenwerken met onze bureaudirecteurs,” vertelt Christian de la Villehuchet, global chief integration officer van de Havas Group en CEO van Havas in België.

Angelique de Clercq vult aan: “Na 20 jaar in de rekruteringssector ben ik heel verheugd dat ik nu deel uitmaak van de Havas-familie. Inspirerende en ambitieuze talentstrategie heeft me altijd gepassioneerd. Ik kijk er dan ook naar uit om mezelf te engageren in deze boeiende en inclusieve omgeving, om het talent binnen Havas nog meer te laten bloeien. Samen zullen we streven naar een betekenisvolle ervaringen voor onze medewerkers. Met welzijn, verbinding en erkenning als centrale waarden zal iedereen zijn of haar competenties nog beter kunnen realiseren.”

Angelique de Clercq begon haar carrière in de financiële wereld. Ze werkte eerst 5 jaar bij ING, daarna bij de Bank of New York en was tenslotte 19 jaar partner bij Robert Half.