Havenbedrijf vult leadershipteam verder in

News

Havenbedrijf AntwerpenHavenbedrijf Antwerpen heeft gisterenavond de twee resterende leden van het vijfkoppig directiecomité benoemd. Rob Smeets en William Demoor zullen vanaf 1 augustus respectievelijk de functie van directeur nautische operaties en directeur klantenbeheer vervullen. Samen met Jan Adam (directeur financiën), Greet Bernaers (directeur infrastructuur), Luc Arnouts (directeur internationale netwerken) en CEO Jacques Vandermeiren maken zij deel uit van het wettelijk directiecomité van het Havenbedrijf. Rob Smeets is momenteel COO ad interim, Demoor is werkzaam als adviseur van voorzitter Marc Van Peel.

Het directiecomité vormt samen met vier chief officers het leadershipteam van het Havenbedrijf. Vanmorgen besliste het directiecomité om Christien Van Vaerenberg aan te stellen in de functie van chief human resources officer, Guy Janssens zal de functie van chief corporate affairs officer opnemen. Van Vaerenberg is werkzaam als HR-manager talent en sociaal - juridische zaken en neemt sinds midden maart ad interim de bevoegdheden van de personeelsdirecteur op zich. Janssens is binnen het Havenbedrijf manager beleidsontwikkeling.

Het Havenbedrijf - dat deze zomer weer tal van gegidste wandelingen in de grooste haven van het land organiseert (zie foto) - verwacht de nog openstaande functies van chief communication & marketing officer en chief digital, innovation & information officer begin september in te vullen. Daarna is het leadershipteam compleet.