HBO Max gaat officieel van start in België

Media / News

HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery is vanaf 1 juli volledig beschikbaar in België.

HBO Max brengt de programmering van HBO, het real-life entertainment van Discovery en alle internationale topsport uitzendingen van Eurosports premium-abonnement samen, om een volwaardige kijkervaring te creëren met voortreffelijke tv-programma’s, nieuwe en iconische films en onmisbare sportwedstrijden – voor het eerst op één plek. 

HBO Max vertelt bijzondere verhalen voor iedereen met een diverse collectie aan kwalitatieve content binnen alle genres en formats uit de uitgebreide familie van merken van Warner Bros. Discovery waaronder HBO OriginalsMax OriginalsWarner Bros. films, het DC Universe, content voor kinderen en de beste programma’s over sport, reality, lifestyle, koken, thuis, true crime en documentaires van DiscoveryEurosport, TLC, HGTV, ID en veel meer.

Vanaf de officiële lancering wordt HBO Max dan ook meteen de nieuwe thuis van de comedyklassieker Friends. Naast de tien seizoenen is ook de special 'Friends: the Reunion' met de volledige cast beschikbaar. Highlights van de komende maanden zijn onder andere nieuwe afleveringen van 'House of Dragon' (seizoen 2), de film 'Godzilla x Kong: The New Empire', de HBO Original-documentaire 'Faye' en het derde seizoen van 'Industry'. Later verschijnt er in het najaar de nieuwe serie 'The Franchise'Ook Max Originals gebasseerd op populaire Warner Bros. Pictures franchises zoals 'The Penguin', 'Dune: Prophecy' en 'Welcome to Derry'(werktitel) komen later op HBO Max. ​ 

Deze zomer is HBO Max ook de plek waar je alles live van de Olympische Spelen van Parijs 2024 kunt bekijken. Parijs 2024 maakt deel uit van alle basisplannen, zodat alle klanten volledige toegang krijgen tot het grootste sportevenement ter wereld. Daarnaast hebben fans nog de keuze om de Sports Add-On te kopen, voor nog meer verslaggeving van grote internationale en Europese sporten, waaronder tennis Grand Slams zoals de Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon en de US Open, de drie grote rondes van de koers: Giro d'Italia, La Vuelta a España en de Tour de France verder aangevuld met Tour de France Femmes, alle Wielermonumenten & Klassiekers, de autorace van de 24 uur van Le MansSnooker World Tour, de Golf PGA Tour en alle grote wintersport WK’s en wereldbekerevenementen.