HeadOffice ook ’s winters volle gas voor Harley-Davidson

Crea / News

Echte Harley-Davidson rijders willen ook ’s winters hun motorische oogappel met de beste zorgen omringen. HeadOffice zette voor het iconische motormerk opnieuw de jaarlijkse winteractie in de picture met off- en online tools even powerful als de bikes zelf.

Elke Harley-Davidson is het favoriete speelgoed van zijn bezitter. En de winter is het perfecte moment om die de aandacht te geven die hij verdient. Hierdoor geïnspireerd bedacht HeadOffice een concept met als slogan ‘De mooiste van de globe. En dat wil je zo houden.’ Het ontwierp hiervoor een key visual waarbij een Harley-Davidson motor in winterse omstandigheden staat te blinken onder een stolpje.

De winteractie, die loopt van november tot maart, wil de aandacht vestigen op het specifieke winteronderhoud, de comfortabele winterstalling, de kortingen op kleding en accessoires en de customization die de dealers aanbieden. HeadOffice ontwikkelde voor hen een compleet communicatiepakket met POS-materialen waaronder posters en digitale assets voor hun sociale media, e-mailings en website. Tot slot creëerde het ook een advertentie voor de backcover van het BigTwin-merkmagazine voor de Belux en vouchers voor de felbegeerde HD-sleutelhanger. “We zijn trots op ons vast partnership met een iconisch merk als Harley-Davidson,” besluit Evi Malcorps, client service director bij HeadOffice.