Heavent Awards in Cannes populairder dan ooit

Awards / News

170420-1147-heavent_meetings[1]144 inzendingen zijn ingezonden door evenementen-, experiëntiële en live marketingbureaus, evenals bedrijven en  beurs- en congresorganisatoren voor de Heavent Awards 2018. The Heavent Awards braken vorige records door de 144 inzendingen uit verschillende landen over de hele wereld te ontvangen: Frankrijk, VK, Duitsland, Canada, Italië, Nederland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Finland, Marokko, Turkije, Slowakije en de VS.
De juryleden worden gekozen uit zakelijke klanten met een functie van Event Communication Director & Manager en productmarketingmanager van bedrijven zoals L'Oreal, Nike, Arkema, Audi, Coca Cola, Shell, Beiersdorf, Continental en Mondelez International. Het organiserende bedrijf We You Group verwacht een publiek van meer dan 1.000 evenementprofessionals voor de ceremonie in het Palais des Festivals de Cannes, dat plaatsvindt tijdens Heavent Meetings.
Heavent Meetings is een evenement- en MICE-vakbeurs (450 exposanten) met gerichte en individuele afspraken, zakelijke lunches en drie netwerkavonden.