Heidrick & Struggles versterkt team

News

heidrick-logo

Sylvain Dhenin

Sylvain Dhenin

Heidrick & Struggles, een van de wereldleiders in consultancy voor het aantrekken van leidinggevende profielen en al 60 jaar pionier in het vak, versterkt met de komst van Sylvain Dhenin (ex Danone, Michael Page, Morgan Howard en Whitehead Mann) zijn positie in Europa als raadgever bij de zoektocht naar CEO's, kaderleden en bestuursleden. Als managing partner van het kantoor in Brussel is hij verantwoordelijk voor West-Europa en voor de CEO & Boards practice voor Europa en Afrika. Aan zijn zijde staat Filip Lerno (ex Spencer Stuart), managing partner en specialist in de industriële sector en HR.

Filip Lerno

Filip Lerno

Marie-Hélène De Coster, van 2006 tot 2012 reeds actief bij Heidrick & Struggles, keert terug naar haar vroegere team en neemt de leiding over de Healthcare practice in het kantoor te Brussel. Dit bevestigt haar vertrouwen in het bedrijf en is een sterke aanzet om de activiteiten in België en Europa verder uit te bouwen. De Coster behaalde een diploma vreemde talen aan de universiteit van Clermont-Ferrand en begon haar carrière bij Dow Chemical, waar ze een stevige ervaring opbouwde op het vlak van marketing en internationaal salesmanagement. Verder werkte ze onder meer voor Borderless en Russell Reynolds België.

Marie-Hélène De Coster

Marie-Hélène De Coster

Pascale Simon vervoegt het Belgische team en neemt de leiding over de Financiële sector, die alle financiële activiteiten (bank, verzekering, private equity, vermogensbeheer...) omvat. Daarnaast stuurt ze de aanwerving van CFO's in België en Europa aan. Ze behaalde een diploma van de Solvay Brussel School, Vrije Universiteit Brussel. Haar carrière begon ze bij de investeringsbank van de ING Groep, waarna ze enkele jaren werkte bij Russell Reynolds.

Pascale Simon

Pascale Simon