Hello Anita Descheemaeker!

Anita Descheemaeker

News

AnitaDescheemaeker
Quanteus Group nam 5 maanden geleden Hello Agency over. Het bureau, gespecialiseerd in geïntegreerde retailcommunicatie, heeft sindsdien zijn team versterkt om tegemoet te komen aan de snel veranderende en vaak technologisch gedreven communicatienoden van zijn klanten in België en Frankrijk. Vandaag vervoegt Anita Descheemaecker zich bij het team voor de verdere uitbouw van het agentschap.
Caroline Vervaeke, general manager van het bureau, is heel enthousiast over de komst van Anita Descheemaeker. Die kan bogen op een ruime ervaring bij o.a. McCann, waar ze vijf jaar lang general manager was. De laatste drie jaar was ze verantwoordelijk voor sales & marketing bij Belga News Agency. Zij wordt verantwoordelijk voor het account departement (30 mensen) en voor business development. Ze zal deel uitmaken van het management van Hello Agency. Vermits het bureau behoort tot de Quanteus groep, kan Hello Agency ook The House of Marketing inschakelen voor strategische ondersteuning bij de implementatie van zijn omnichannel-aanpak.
Hello Agency werkt met 110 werknemers voor o.a. Carrefour Hyper, Decathlon, Di, Planet Parfum, Tom& Co, Renmans en tal van klanten in Frankrijk zoals Weldom, Allibert en Algorel. Het bureau is op dit moment overigens nog op zoek naar digitale accounts.