Het Hofjournaal krijgt Franstalige zus

Le Journal Royal (1)

Media / News

Le Journal RoyalHet Hofjournaal is een glossy magazine dat driemaandelijks verschijnt in Vlaanderen. Het blad, een uitgave van de Persgroep, geeft z’n lezers een unieke kijk voor en achter de schermen van onze nationale en internationale koningshuizen. Kathy Pauwels en Mario Danneels zoeken de meest boeiende gesprekspartners uit koninklijke kringen op, geven duiding bij actuele en historische gebeurtenissen en volgen alle kleine en grote geluksmomenten, tragedies en intriges van de adel op de voet.

hofjournaal (2)

Binnenkort zal Het Hofjournaal ook in Franstalig België te verkrijgen zijn onder de naam Le Journal Royal. Kathy Pauwels en Mario Danneels zorgen er voor dat ook de royaltyfans in Wallonië perfect op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de Koninklijke kringen. Kathy Pauwels is alvast bijzonder enthousiast dat het magazine ook aan de andere kant van de taalgrens te verkrijgen zal zijn. "Het magazine blijft uniek in België," aldus Kathy Pauwels. "Een warm welkom aan onze nieuwe lezers in Wallonië, die we met open armen ontvangen."

Vanaf 7 maart zal Le Journal Royal beschikbaar zijn in alle verkooppunten in Wallonië en Brussel aan €4,95. In deze editie gaat Kathy Pauwels onder meer op bezoek bij Prinses Léa en kunstenaar Jan Fabre, zoomt de redactie in op Carole Middleton, het geheime wapen van dochter Kate, en wordt gekeken naar wat de gevolgen zijn van het Iniaki-proces voor het Spaanse koningshuis.