Het is druk bij So Buzzy

News / People

Social media agency So Buzzy timmerde ook tijdens de zomermaanden verder aan haar groeitraject door drie nieuwe teamleden te verwelkomen. Axelle West, Lina Heylen en Yannah Van Durme zijn vanaf nu ook "always busy creating buzz".

Op maandag 4 september startte Axelle West haar avontuur als digital project manager bij So Buzzy. Als aanspreekpunt voor klanten zoals Carrefour Belgium, Sporta en Toerisme Meetjesland leidt ze alle projecten en campagnes in goede banen. De kneepjes van het vak leerde ze bij Propaganda als project manager contentmarketing. Ze weet dus van aanpakken en is rechtdoorzee: twee kwaliteiten die erg gesmaakt worden door klanten. In februari kreeg het bureau versterking van twee stagiaires, Lina en Yannah. En al snel werd duidelijk dat het twee toppers zijn die uitstekend binnen het So Buzzy-team passen. Daarom wisselen ze in oktober hun studentenpasje in voor een vaste stoel in het sociale-mediabureau.

Van februari tot juni onderzocht Lina Heylen hoe employer branding bijdraagt aan een kwalitatieve instroom van sollicitanten als junior consultant project voor UCLL. Tijdens die periode ontdekte ze haar liefde voor social media management. Daarom zal ze vanaf oktober deel uitmaken van het organic social media team waar ze als social media producer aan de slag gaat met creatieve content en copy. Yannah Van Durme liep op hetzelfde moment stage bij het advertising team van So Buzzy. Haar opleiding Commerciële Communicatie aan Thomas More vormt de perfecte basis om in oktober aan de slag te gaan als digital advertising executive. Zo zal ze online advertentiecampagnes verzorgen van a tot z om mee te bouwen aan het succes van klanten.

Met die drie nieuwe gezichten staat de teller intussen op 16 teamleden. "Een sterke basis om onze ambities in 2024 waar te maken," meent Kel Wouters, ceo en strategy director bij So Buzzy.