Het leven begint op je veertigste

Communication / News

160314_Josephine Overeem_078

Wij zijn niet de enige middle agers die voor dezelfde uitdaging staan: de midlife crisis. Maar PUB viért, 40 jaar nadat het op 26 april 1976 boven de doopvont werd gehouden.

Dit jaar vieren we inderdaad 40 jaar liefde voor ons vak. Onze abonnees hebben in het jubileumnummer mogen meegenieten van de ontmoeting met Josephine Overeem (zie foto). Deze dame startte 40 jaar geleden uw veelgelezen vakblad. Ook u kunt meegenieten van het eerste nummer van ons magazine. Lees mee op uw computer, tablet of smartphone! Misschien stelt u vast dat de wereld van de communicatie niet zó sterk veranderd is. Wij delen inderdaad maar al te vaak dezelfde uitdagingen.

Wij danken iedereen die ons trouw gebleven zijn en mee verteld hebben in ons gedeelde verhaal. En we verwelkomen iedereen die ons ontdekken. A propos, wij houden van verjaardagswensen à la Sam Garbarski: "Dankzij PUB werd ik Gabar. Gelukkige verjaardag, en van harte!" Onze Facebook-pagina staat open voor u. Wij vertellen ons verhaal verder onder ons motto 'People Unified Around Brands'!

160314_Josephine Overeem_059