HLN, VTM NIEUWS, Joe en Independer.be slaan handen in elkaar voor ‘September Geldmaand’

Media / News

We leven vandaag in economisch onzekere tijden. De snel stijgende prijzen en hoge energiefacturen raken heel wat Vlamingen hard in hun portemonnee. Om tegenwicht te bieden, lanceren HLN, VTM NIEUWS, Joe en Independer.be 'September Geldmaand'. Een initiatief waarmee de genoemde DPG Media-merken all-in gaan om Vlaanderen een duw in de rug te geven. Ze geven een maand lang slimme tips en duurzaam advies binnen 3 domeinen: je winkelkar, je woning en je leven. En ze vergroten je koopkracht met extra veel voordelen. Tijd voor een overzicht.

  • 3 september: 100 euro extra koopkracht bij Albert Heijn

HLN wil je koopkracht vergroten en voegt meteen de daad bij het woord. Dit weekend is Het Laatste Nieuws, dankzij een slimme samenwerking met Albert Heijn, uitzonderlijk €100 euro waard. Ook via de HLN-app profiteer je van €100 extra koopkracht bij Albert Heijn. 

  • 5 september: het Grote Gelddebat op VTM

Op maandag 5 september geven toppolitici en experten tijdens het Grote Gelddebat op VTM antwoorden op vragen zoals: ‘Staan we voor een onbetaalbare winter?’ Extra bijzonder: voor het eerst kunnen kijkers actief aan het debat deelnemen via de HLN-app. 

  • 5-11 september: win 100 winkelkarren ter waarde van 400 euro bij Albert Heijn

Tussen 5 en 11 september hou je je gsm beter bij de hand. In de HLN-app maak je elke dag kans op één van de 100 winkelkarren bij Albert Heijn. 

  • 9-18 september: win één jaar gratis energie en water dankzij Independer.be

Twee huishoudens krijgen een jaar lang hun water, stroom, gas, mazout, ... facturen terugbetaald dankzij Independer.be - een vergelijkingswebsite voor energie, verzekeringen, telecom en banken. Een initiatief waar ook Sven en Anke van de ochtendshow op Joe graag hun schouders onder steken. Op vrijdag 9 september maken zij alvast één luisteraar heel gelukkig.

  • 19-24 september: win 10.000 LED-lampen dankzij Philips & Light Gallery

In de laatste actieweek kan je besparen op je energiefacturen: dankzij een samenwerking met Philips & Light Gallery vallen er 10.000 LED lampen te winnen.

Ten slotte lanceert HLN.be een gloednieuwe, interactieve online tool: de Geldwijzer. Daarmee krijg je inzicht in het bestedingsgedrag van Vlaamse gezinnen en kan je jouw situatie in één oogopslag vergelijken met die van anderen.  

 

Foto: Stef Wauters en Birgit Herteleer © VTM

 

  • Geen artikel