Hoe belangrijk is design voor digitale transformatie?

PB aerial shot Living Tomorrow

Agenda / Innovation / News

PB aerial shot Living TomorrowBegin vorige maand organiseerde Adobe in Amsterdam een event rond het thema Design Advantage. Vanaf 30 mei volgt een reeks van drie events rond hetzelfde thema, waarvan de aftrap plaatsvindt in in ons land. Naast Adobe staan bureaus als Duval Guillaume, Emakina en Little Miss Robot op het podium.

AdobeOp de drie locaties presenteert Adobe een roadshow met topsprekers over het belang van design binnen de digitale transformatie. In België vindt de sessie plaats in Living Tomorrow (Vilvoorde). Organisator Vincent van Lamsweerde, marketingmanager EMEA bij Adobe: ‘Design Advantage wordt bereikt door de manier waarop content wordt gecreëerd, gedistribueerd, gepersonaliseerd en geoptimaliseerd. De noodzaak voor organisaties om over de nieuwste tools en kennis te beschikken om snel gepersonaliseerde content te kunnen produceren, is groter dan ooit. Aan de hand van cases en inhoudelijke en inspirerende sprekers wordt hier vandaag op in gegaan door sprekers van Adobe, merken en bureaus met verschillende presentaties. In Vilvoorde zullen Bart Vermijlen van Duval Guillaume, Alexandre Gilmart en Matteo Setti van Emakina en Thomas Joos van Little Miss Robot zullen inzoomen op de verbindende kracht van design."

De bijeenkomsten zijn in principe besloten, voor genodigde marketing managers van opdrachtgevers en creative directors van creatieve bureaus, maar er zijn nog een aantal plekken vrij. Als uw profiel aansluit kunt u zich hier vooralsnog aanmelden als geinteresseerde.