Nieuwe workshops bij FeWeb

Agenda / News

feweb
Om de specifieke noden van webbedrijven in te vullen, organiseert de FeWeb Academy geregeld opleidingen op vlak van management, marketing en development. Ook dit najaar staan er al enkele workshops gepland.
Zo organiseert FeWeb op donderdag 24 september 'Legal in Digital & E-Commerce', een workshop waarin u onder andere leert met welke regels u rekening moet houden als u een website of app online brengt. Tom Devolder (Bright) leert u er alles over de wettelijke vereisten van een website en een app, terwijl Andries Hofkens en Bart Van den Brande (Sirius Legal) dieper zullen ingaan op de extra vereisten voor webshops. Matthias Dobbelaere en Karel-Jan Vercruysse (deJuristen) helpen u dan weer om uw digitale campagnes 'legal proof' te maken. Met deze opleiding bent u als digital professional weer helemaal mee met de wettelijke verplichtingen in digital & e-commerce.
Op dinsdag 6 oktober is het aan de workshop 'E-Mail Marketing Masterclass', waarin Tamara Gielen u up-to-date brengt met de laatste evoluties in e-mail marketing. Ze geeft u bouwstenen mee voor een succesvolle strategie waarbij ook segmentatie, development en webbuilding aan bod komen. Afsluiten doet ze met KPI's en cases.
Of wilt u liever bijleren over digitale projecten? In de 'Agile & Lean Workshop' zorgt Bart Vermijlen (auteur van 'The Agile Agency') voor praktijkgerichte oefeningen en real life ases die u toelaten om elementen uit toolboxes zoals Scrum of Kanban onmiddellijk toe te passen in de praktijk.
Meer info over de workshops vindt u hier.