HP Inc. nieuwe partner Living Tomorrow

Marketing / News

HP Inc. bevestigt de samenwerking met een van Europa’s meest innovatieve projecten: Living Tomorrow. Living Tomorrow brengt innovatieve bedrijven en organisaties samen om een moderne visie te realiseren gebaseerd op vijf thema’s: smart homes & consumer services, smart mobility, smart health & care, smart offices and smart cities & industry.

De komende vijf jaar zal HP het Living Tomorrow-project ondersteunen met het volledige technologie portfolio. Dit omvat onder meer PC’s en printers, maar ook kennis over Hybrid Work & Life, 3D-printing en HP’s next generation Virtual Reality. HP zal onder meer Living Tomorrow, en aangesloten partners, helpen om evenementen, (hybrid) meetings en de algemene bezoekersbeleving te optimaliseren. Koen van Beneden, managing director HP Belux: "We zijn zeer enthousiast om vanaf 2023 deel uit te maken van het Living Tomorrow-project en samen te werken met andere bedrijven om het publiek te inspireren met nieuwe ideeën, innovaties, maar ook om te laten zien hoe deze innovaties onze samenleving nu al vorm beginnen te geven. Een duurzamere, flexibelere en modernere samenleving, die oplossingen geeft voor de manier waarop we werken, leven en verder evolueren.”

Joachim de Vos, CEO Living Tomorrow: “HP is een geweldige toevoeging aan ons partnernetwerk. Ik ken het originele ontstaan van HP, hun eerste ‘garage’ als startpunt van Silicon Valley. Een wereldwijd opererend bedrijf dat innovatie en duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel heeft. Ik heet HP van harte welkom bij Living Tomorrow en kijk uit naar onze samenwerking.”

Het vormgeven van de hybride wereld

De wereld heeft grote veranderingen doorgemaakt in de manier waarop we werken, leren en leven. Hoewel de nieuwe manier van werken al in opkomst was, heeft de pandemie de rol van thuiswerken en online leren een boost gegeven. Veel van de voordelen zullen blijvend zijn. Een dergelijke snelle verandering heeft een goede strategie nodig en de basis is technologie. Wereldwijd doet HP Labs onderzoek naar nieuwe innovaties die de hybride wereld nog beter maken, door technologieën van prototype tot bijna-markt klaar te tillen, en samen met bedrijven, partners en klanten te investeren in nieuwe mogelijkheden. Daarom zal HP niet alleen een hardware partner zijn voor Living Tomorrow, maar tevens bijdragen aan de ‘state of the art innovation’. Koen van Beneden: “De veranderingen die we de afgelopen twee jaar hebben gezien zijn indrukwekkend. De hybride wereld is er en we voorzien dat dit niet beperkt zal blijven tot leren en werken. In veel marktsegmenten zien we nieuwe mogelijkheden. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld, helpen we de efficiëntie te verhogen en medicatie meer te personaliseren met Microfuidics, AI en 3D-geprinte protheses. HP Labs doet onderzoek naar Advanced Manufacturing. En onze HP Rerverb Omnicept VR bril is een ander voorbeeld hoe we technologie nog intuitiever, persoonlijker en slimmer maken.”