Human8 stelt nieuwe Europese regioleiders aan

News / People

Een jaar na de wereldwijde rebranding heeft Human8 (voorheen InSites Consulting) zijn strategie voor de EMEA-regio aangescherpt met de benoeming van drie regionale Europese leiders. Timo Vandemaele krijgt de leiding over West-Europa, terwijl Paul Child en Anita Janssen respectievelijk verantwoordelijk worden voor Groot-Brittannië en de DACH-regio. Deze benoemingen zijn gericht op het versterken van Human8’s lokale aanwezigheid en klantrelaties in EMEA.

De nieuwe leiders rapporteren aan Magali Geens, managing director EMEA, die het groeitraject van Human8 als volgt samenvat: “Drie jaar geleden introduceerden we een nieuwe regionale structuur om onze klanten in de VS, APAC en EMEA beter te bedienen en tegelijkertijd ook de relaties met belangrijke wereldwijde accounts over onze regio’s te coördineren en beter te beheren. In EMEA specifiek, bundelden de teams van onze voormalige merken InSites Consulting, Columinate, eÿeka, Join the Dots en Happy Thinking People, hun krachten om over de grenzen heen samen te werken. Om dicht bij onze klanten in onze twaalf EMEA-markten te blijven, is het cruciaal om ons global portfolio en netwerk lokaal relevant te kunnen inzetten. Met ongeveer de helft van onze omzet is Europa de grootste regio voor Human8. Daarom hebben we dan ook hier Europese regioleiders aangesteld om beter in te spelen op de behoeften van onze klanten en medewerkers.”

“InSites Consulting is altijd gekenmerkt door een cultuur van snelheid en aanpassingsvermogen. Deze mentaliteit is versterkt door de negen overnames en is nog steeds duidelijk zichtbaar in ons nieuwe merk: Human8. Wat wel veranderd is, is onze ambitie om onze waarden nog dichter bij die van onze klanten en medewerkers te brengen, wat resulteert in echte partnerships. Ik ben enthousiast om leiding te geven aan Human8 in West-Europa. Mijn focus ligt de komende jaren op het ondersteunen van onze medewerkers in België, Frankrijk en Nederland, zodat zij uitstekend werk kunnen leveren voor onze klanten. Met de steun van een internationale organisatie en netwerk, kunnen we samen beter inspelen op de behoeften van onze klanten en samen positieve veranderingen creëren,” zegt Timo Vandemaele, sinds 2011 bij Human8, over zijn benoeming.