Hurae en MNM brengen je in vervoering

Crea / News

Sinds kort rijdt in Antwerpen een zeer opvallende tram rond: de ‘Liefde is liefde’ tram van MNM die voor een langere periode wordt ingezet. Het concept en design werd door creatief bureau Hurae ontwikkeld.

“Toen we van MNM deze mooie kans kregen, wilden we meer kunnen doen met de enorme visibiliteit en het grote bereik dat een tram biedt. Maatschappelijke relevantie zit in het dna van MNM en het was dan ook snel duidelijk dat we met deze tram een krachtig en positief signaal wilden geven voor verdraagzaamheid,” vertelt Sam Sisk, client & sales director bij Hurae. 

Hannes Coudenys, creatief directeur van Hurae, vult aan “Van deze regenboogtram kan je alleen maar gelukkig worden. Deze tram werd dan ook met veel liefde gecreëerd door de teams van Hurae en MNM. De ‘Liefde is liefde’-boodschap op de buitenkant kan je niet missen maar ook binnen in de trein werden kleine boodschapjes toegevoegd aan de hand van stickers en wobblers. Dat we daarbij aan de slag konden met de nieuwe branding van MNM was voor ons een heel fijne ervaring. Met deze tram willen we de broodnodige steun voor de LGBTQIA+ community tonen; en niet alleen vandaag of tijdens de pride maand maar ook voor een langere periode.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Credits

Klant:                           MNM - Steven Lemmens, Céline Decock, Pieterjan Dekeyser,
                                   Meloudia Berrouaine, Jill Mols, Elisabeth Roelandt

Agency:                        HURAE

Creative director:         Hannes Coudenys, Vincent Schroeven

Design:                        Suzanne Akgun

Project manager:          Helena Schotte

Client & Sales director: Sam Sisk