Ici Paris XL lanceert Click & Collect

iciParisXL

News / Retail

Ici Paris XL heeft Click & Collect gelanceerd, een service die de consument in de gelegenheid stelt om online een bestelling te plaatsen en deze na een uur op te komen halen in een Ici Paris XL-winkel naar keuze. 

“We merken dat de klant steeds meer van ons verlangt. Zo is er in toenemende mate behoefte aan het direct verkrijgen van producten. De juiste service bieden is dan van essentieel belang. Door de bestelling door te geven via de Click & Collect button op de website, wordt teleurstelling voorkomen. De klant kan namelijk op dat moment zien of het specifieke product verkrijgbaar is in een winkel binnen een straal van 30 kilometer. Dus ook als het niet voorradig is. Real-time inzicht in de voorraad per winkel zorgt voor een garantie van de beschikbaarheid van het product. Met als einddoel de klant nog effectiever en meer servicegericht te bedienen,” aldus Joost van Bergeijk, directeur marketing & customer experience van Ici Paris XL Benelux. 

Hoe het werkt? De klant plaatst een bestelling online en kiest bij de afronding in welke winkel hij of zij het pakketje wenst op te halen. Deze kan dan, zonder extra kosten, na één uur opgehaald worden. Zodra de bestelling klaar staat ontvangt de klant een e-mail. Indien gewenst krijgt de klant ter plaatse ook nog een passend advies.