IJsboerke stapt voetbalveld op

IJsboerke

Communication / News

IJsboerkeVanaf de start van Play-Off 1 wordt IJsboerke, de Kempense roomijsproducent uit Tielen, toegevoegd als partner van Club Brugge. Met deze samenwerking wil IJsboerke de nieuwe baseline ‘Plezier van Hier’ kracht bijzetten.

Met Club is IJsboerke niet aan zijn proefstuk toe. Het merk heeft een lange geschiedenis in sportsponsoring: van de IJsboerke wielerploeg in de jaren ’70 en ’80, langs de shirtsponsoring van VC Westerlo en VC Tielen in de jaren ’90 tot het partnership met Lotto-Belisol drie jaar geleden en vanaf het najaar 2016 de sponsoring van het veldrijden met de IJsboerke Ladies Trophy en de IJsboerke Kids Cyclocross. Nu komt daar opnieuw voetbal bij, meer bepaald Club Brugge.

Voor CCO Jorgen Van hellemont is de match tussen Club Brugge en IJsboerke overduidelijk: “Net zoals Club is IJsboerke een nationaal sterk merk met een brede Belgische verankering dat op heel wat sympathie kan rekenen bij een breed publiek dat op zoek is naar innovatie, authenticiteit en kwaliteit.” Peter Janssen, CEO van IJsboerke, beaamt: “Onze baseline ‘Plezier van Hier’ wordt door dit partnership nog meer versterkt: ingrediënten van hier, gemaakt door mensen van hier, gesmaakt door mensen van hier. Ook in het voetbal staat het ‘Plezier van Hier’ centraal, dat is onze bindende kracht.”