Ik rij slim met Opel Astra en Coyote

Marketing / News

Coyote-ikrijslim

Voor het ikrijslim.be-project van Cars4Publicity vond op vrijdag 29 april bij GMAN in Antwerpen de levering plaats van 9 van de 11 geplande nieuwe Opel Astra’s met reclame voor het Coyote-waarschuwingssysteem. De twee overige wagens worden in de loop van de komende weken geleverd.

De 11 auto’s worden bestuurd door particulieren uit het Antwerpse die ze voor een maandprijs van 299 euro, alles inbegrepen, gedurende twee jaar in een private leaseformule huren van leasemaatschappij Athlon. Voor dat geld mogen ze 20.000 km per jaar rijden en moeten ze zelf enkel nog voor de brandstof zorgen. De huur, het onderhoud, de banden, taksen en verzekering zijn in de prijs inbegrepen.

De lage maandprijs wordt mogelijk gemaakt doordat de auto’s voorzien zijn van reclame voor Coyote. Deze aanbieder van verkeersgerelateerde informatie die via een app op de smartphone of de eigen Coyote-toestellen bestuurders helpt om veiliger te rijden door het signaleren van files, snelheids- controles, ongevallen en andere verkeersproblemen, opende onlangs een vijfde Coyote Store aan de Frankrijklei 154 in Antwerpen en wil met deze campagne voor meer zichtbaarheid zorgen in de regio.