Immersive NFT-expo Future Renaissance strijkt neer in Brussel

Agenda / Communication / Innovation / News

Van 16 december tot en met 8 januari kan je in het Plein Publiek in Brussel terecht voor Future Renaissance, de eerste immersive NFT-expo van België. In samenwerking met Streamz, die gelijktijdig de documentaire 'Is Crypto het nieuwe Goud?' uitbrengt, word je ondergedompeld in de wereld van digital art en de daarbij behorende NFT’s.

Een NFT of non-fungible token (een niet-verwisselbaar of uniek token) is simpel gezegd een digitaal eigendomscertificaat. De laatste jaren werd de toepassing van NFT’s razend populair bij digitale kunstenaars. Dankzij NFT’s kunnen artiesten hun creatieve eigendommen namelijk beschermen in een digitale wereld. Een echte gamechanger voor het ​kunstenlandschap.

In de expo, die volledig is opgebouwd uit 360°-projecties, leer je Belgische NFT-artiesten VEXX en Rhymezlikedymez kennen. Beiden zijn ook te zien in 'Is Crypto het nieuwe Goud?', de nieuwe Streamz Original-documentaire die vanaf 18 december te zien is op Streamz.

Benieuwd? Ontdek Future Renaissance van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 in het Plein Publiek in Brussel. Tickets en info via de website of volg de Instagrampagina voor updates.