ING sponsort de jeugd met Mortierbrigade

Crea / News

Mortierbrigade en ING lanceren vandaag een nieuwe jongerencampagne waarin ING zich opwerpt als officiële sponsor van de jongeren en hun passies.

Het is een fantastische tijd voor jongeren. Via het internet kunnen ze hun passies volledig botvieren. Een amateurkok kan zonder problemen de recepten van een New Yorkse chefkok volgen op zijn smartphone. Een fan van elektronische muziek kan de nieuwste pareltjes ontdekken door te chatten met muziekliefhebbers over de hele wereld.

Maar om die passies ook ten volle te kunnen beleven, heb je soms wat extra middelen nodig, dat heeft ING goed begrepen. Daarom sponsort ze deze jeugd die bulkt van het talent met €40 bij het openen van een rekening bij ING.

De campagne bestaat uit vier verschillende thema’s om zoveel mogelijk in te spelen op de interesses van jongeren. De thema’s zijn vertaald naar print, digital en social. De foto’s en video’s werden gemaakt door fotograaf Bob Jeusette. In content worden de verschillende passies verder tot leven gebracht.

De campagne sluit aan bij de globale strategie van ING die sinds enige wordt afgetekend met « Do your thing ». 

Credits

Client: ING
Client contacts: Nathalie Ducène, Charlotte Mahieu, Sandrine Billaroch

Agency: mortierbrigade
Partner & CEO: Jens Mortier
Partner & Executive Creative Director: Joost Berends Partner & Brand Design Director: Philippe De Ceuster

Creatives: Nicolas Gaspart & Fred Zouag

Strategy: Maaike De Wae
Lead Producer: Silvie Erzeel Producer: Margaux Mariens
Social Media Manager: Lisa Smets Social Media Creative: Louis Vielle

Cross Media Designer: Vito Lattorata

Production Company: Initials LA Photographer + director: Bob Jeusette Executive Producer: Lies Muys Producer: Sarah Theys