IPG Mediabrands verwelkomt sextet

Communication / News / People

Julie Wijns

Julie Wijns

Julie Wijns, managing director IPG Mediabrands Partnerships and Investments, mag zes nieuwkomers verwelkomenOm het najaar aan te vatten heeft IPG Mediabrands Partnerships & Investments, de tradingafdeling voor de agencies Initiative en UM, namelijk besloten om zijn radio-, televisie- en bioscoopactiviteiten te hergroeperen en drie audiovisual supervisors te benoemen, met name Charlotte Goethals, Laure Vandenbruwaene en Marleen Vanden Broeck.

Julie Praet is tot audiovisual director benoemd en zal door Philippe Daper geflankeerd worden als value & intelligence director.

Globaal gesproken versterkt het departement zich met de komst van vier nieuwe rekruten in audiovisual, namelijk Romain Belvaux, Justin Denis, Margaux Enotte en Frauke Vandenbroeck.

Ahmed Khlii en Laetitia Marchal komen respectievelijk de digitale en de persafdeling versterken.

Julie Wijns, managing director IPG Mediabrands partnerships and investments, geeft nog het volgende mee: « De media hebben nooit zo’n sterke evolutie doorgemaakt. Met deze veranderingen zullen onze teams een solide en uitgebreide expertise weten te verankeren. Het is in die optiek dat wij ervoor gekozen hebben deze expertises te hergroeperen. »