IPM verwelkomt vier keer nieuwe expertise

News / People

Niet minder dan vier nieuwe collega’s versterken IPM Advertising. De nieuwe medewerkers met digitale en marketing profielen gaan er de IPM-merkbelangen bevorderen.

Laurane Delcroix versterkt het team van Caroline Bossaert als sales manager. Zij zal zich focussen op de premium merken van de groep. Ze brengt haar ervaring mee in digitale producten en toont haar creativiteit in out-of-the-box aanbiedingen voor adverteerders.

Olivier Sohy vervolledigt het IPM AdOps team en wordt verantwoordelijk voor de organisatie en de rapportage van digitale campagnes. Na een carrière van bijna 20 jaar in de IT-sector, en met een opleiding als web designer, beschikt hij over de nodige skills om de talrijke technische uitdagingen van online reclame aan te gaan.

Twee nieuwe collega’s vervoegen zich bij het B2B marketing team. Ludovic Van Rampelbergh is afgestudeerd in communicatie aan de ISFSC hogeschool in Brussel en heeft gewerkt voor verschillende grote media in België, zoals Nostalgie/NRJ en RTL. In de loop van zijn carrière heeft deze dertiger, componist in zijn vrije tijd, sterke vaardigheden ontwikkeld op het gebied van website en software development.

De laatste aanwerving is Rémy Bersipont. In het bezit van een doctoraat in info-communicatie van UCLouvain versterkt hij IPM als marketing intelligence executive. Hij wordt er verantwoordelijk voor onder meer publieksonderzoek en -analyse.