Isabelle De Schryver nieuwe general manager VO Event

News / People

VO Event neemt een vliegende start in 2024: Isabelle De Schryver versterkt het Brusselse bureau als general manager. Na dertien jaar bij The Oval Office besloot ze nieuwe horizonten te verkennen en haar keuze viel op VO Event. 

VO Event, dat al sinds 1992 bekendstaat om zijn evenementen, zocht een fris nieuw perspectief voor zijn team, en niet zomaar één. Alexandre Velleuer, CEO van VO Group (het moederagentschap dat acht entiteiten van het merk VO groepeert), en Isabelle De Schryver konden het snel met elkaar vinden.  

“VO koestert  de ambitie om zijn rol als marktleider inzake evenementen en activaties verder uit te diepen en tegelijkertijd een pionier te blijven op het vlak van ESG, vertelt Alexandre Velleuer. “Aangezien het agentschap en zijn activiteiten, wat evenementen voor bedrijven en instellingen betreft, ook in 2024 zullen blijven groeien, was het een logische keuze om een general manager voor VO Event aan te werven. Ons team groeit, net als ons klantenbestand. Het agentschap heeft dan ook nood aan een general manager die onze visie op evenementencommunicatie naar een hoger niveau kan tillen met haar operationele expertise en doorgedreven managementcapaciteiten. Met haar profiel en ervaring is Isabelle de geknipte persoon voor deze functie. Ze heeft alle kwaliteiten om bij te dragen aan de groei van VO Event en om onze klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden. Ook zal haar ervaring met communicatiecampagnes van pas komen voor de uitwerking van meer wereldwijde projecten in samenwerking met de andere bureaus van de VO-groep.” 

De Schryver van haar kant benadrukt dat de internationale sfeer en de menselijke kant van VO Event haar over de streep trokken. Over haar ambities voor haar nieuwe rol in 2024 vertelt ze het volgende: “Evenementen worden al veel te lang, en nog veel te veel, louter als communicatieve bijeenkomsten gezien, terwijl ze een fantastisch potentieel hebben om die conventionele rollen te overstijgen. Ik geloof rotsvast in de kracht van gedenkwaardige ervaringen, zorgvuldig gepland en creatief, om mensen te raken. In mijn ideale wereld zou elke ervaring, ongeacht haar omvang, een blijvende indruk moeten nalaten die inspireert tot actie , emoties opwekt en vreugde brengt. Gelukkige mensen maken de wereld tot een betere plek. Dit jaar wil ik mijn capaciteiten aan die van VO koppelen om creatieve producties te creëren met een echte impact.

Isabelle De Schryver verliet The Oval Office in augustus vorig jaar. Ze was er dertien jaar actief - eerst als client director en sinds 2015 als managing partner en client service director.