Jens Dawn en TUIG tonen hun liefde voor print

Media / News

Op 7 september opent de nieuwe expositie drukTUIG in het designcenter De Winkelhaak. Antwerp Powered By Creatives gaf aan Jens Dawn en TUIG de kans om de exporuimte van De Winkelhaak in te vullen met een grafische/illustratieve expositie.

Jens Dawn, grafisch ontwerper en oprichter van TUIG, heeft een liefde voor print en maakte voor deze expo een selectie van de tofste drukkers en diverse druktechnieken. Deze drukkers krijgen in de ruimte plek om meer dan 50 speciale prints van lokale illustratoren en grafisch ontwerpers te tonen. Natuurlijk ook met zorg gedrukt door Afreux, Atelier Van dezon, Gezeever, kabinet.studio, Kosmos korstmos, Mojo-Print, Puma Press, Rock Paper Pencil, SO-RI, Studio Boekenberg en Superdruk. De expo is vrij toegankelijk tijdens de weekdagen en zal gevuld zijn met een mooie selectie van diverse technieken zoals zeefdruk, risoprint, hoogdruk en diepdruk.

De expo opent met een vernissage op 7 september. Daarna is de expo eveneens vrij te bezichtigen, van 8 september tot 31 oktober 2023 en van maandag tot vrijdag van 10u tot 17u. Waar? Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen. 

Meer info over openingsuren kan je vinden op de website.