Jeroen De Jong van HeadOffice naar Lielens

News / People

Jeroen De Jong start als creatief directeur bij Lielens. Hij vervoegt zich daar bij het directiecomité waar hij heel nauw zal samenwerken met Sandra Wiele (account director), Laurent La Haye (account director) en Hugues Moreau (managing director).

Lielens, opgericht in 1972 door Jacques Lielens, is sinds 2017 deel van de Franse groep .becoming, met kantoren in Lille, Parijs en Brussel. De vestiging in Brussel telt 50 medewerkers, terwijl er in de hele organisatie 300 professionals samenwerken rond drie pijlers: innovatie, ondernemerschap en communicatie (advertising, design, brand content en public relations).

“Wat me aantrekt bij een bureau als .becoming is het geloof in het credo: ‘better brands, better life’. Een visie die in een disruptief jaar als 2020 bijzonder veel inhoud en betekenis krijgt,” vertelt Jeroen De Jong. “Door mijn gesprekken met mensen uit allerlei functies binnen de organisatie blijkt dat dit niet zomaar een baseline is, maar dat de ‘better life’ purpose écht ingebakken zit in het DNA van dit bureau. En het ‘better brands’ deel? Daar zet ik eveneens met massa’s goesting mijn schouders onder.”

De Jong begon z’n professionele carrière in 1998. Sindsdien werkte hij voor verschillende bureaus als art director en creatief directeur. In zijn rol als creatief directeur bij HeadOffice behaalde hij de afgelopen drie jaar vele creatieve content marketing awards.

“Met Jeroen hebben we niet alleen een creatief zwaargewicht in onze organisatie, maar vooral in de eerste plaats een fijne mens. Zijn professioneel parcours maakt van hem een unieke allrounder, zowel op vlak van creativiteit als management,” zegt Hugues Moreau. “Ik wil ook nadrukkelijk onze huidige creatief directeur Frédéric Pousset bedanken voor zijn fantastische werk van de afgelopen jaren. Frédéric zal zich gaan focussen op zijn andere passies, maar blijft nog een bepaalde periode aan boord om een vlekkeloze overdracht en service te garanderen naar onze mensen en klanten toe.”