Jeroen volgt Piet op bij Blokker

Crea / Design / News

JeroenMeus Potten en pannen - packshot01 - RGB 300dpi
Quatre Mains, gespecialiseerd in brands & packaging design, stormt in een rotvaart op 2016 af. Met een rebranding van Spa, het gebak van Bloch voor Delhaize en nieuwe projecten voor onder andere Biover en Carantos.

BLOCH-cakes-QuatreMains
Een andere opvallende nieuwigheid is de wisseling van de wacht bij Blokker. Het bekende gamma Piet Huysentruyt, met potten en pannen, wordt opgevolgd door een gelijkaardig gamma rond die andere populaire televisiekok, Jeroen Meus. Geen excuses meer om je ‘dagelijkse kost’ niet perfect te koken en te bakken. Met deze collectie swingen de ingrediënten de pan uit en beleeft de consument intens plezier aan het dagelijks en gezond koken. De nieuwe verpakking, van de hand van verpakkingsdesignbureau Quatre Mains, is vanaf 23 november enkel beschikbaar in de Blokker-winkels.
Jeroen Meus (1)
De verpakking neemt de consument mee in de persoonlijke wereld van Jeroen Meus. Zijn typerende taalbruggetjes en zijn portie rock-‘n-roll zijn de blikvangers van deze kwaliteitsvolle kookset. Het assortiment bestaat uit 22 items, waaronder ook een ‘soeppot met ballen’ en een ‘toffe peren stoofpot’. Ze  vormen een goede basis voor zowel de hobbykok als de keukenprinses.
JeroenMeuspotten