Studenten en alumni kunnen vanaf nu inschrijven voor JOB DAY by PUB XP

4schools / News / People

Op 3 mei 2023 vindt de tweede editie plaats van JOB DAY by PUB XP in The Egg (Brussel, niet ver van Brussel-Zuid). Op deze ontmoetingsdag, open voor studenten (en recent afgestudeerden) van alle hogescholen en universiteiten in heel België, kunnen de bezoekers kennismaken met bedrijven in de communicatiewereld die stages en jobs aanbieden. De eerste editie, in mei 2022, was alvast een succes, met meer dan 500 aanwezigen. In 2023 trekt PUB naar een grotere locatie, The Egg (Brussel, op wandelafstand van Brussel-Zuid).

Voor deze tweede editie vond PUB partners in ACC BelgiumStudent.be en Creatures (Creative Belgium).

De JOB DAY focust op de richtingen communicatie, media, journalistiek, reclame, adtech, design, accountmanagement... Deelnemende bedrijven zijn gevestigd in o.m. Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Herentals, Hoeilaart, Leuven, Mechelen, Temse, Vilvoorde en Zaventem. En ook de Federale Overheidsdienst (FOD)Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking zal aanwezig zijn. De hele wereld ligt dus binnen handbereik! Meer informatie (o.m. de lijst van alle agency's, regies en mediabedrijven die aanwezig zullen zijn) en een inschrijvingsformulier vindt u hier.

P.S.: In de aanloop naar deze tweede JOB DAY lanceerde PUB ook PUB4Schools, een nieuwsbrief voor studenten in de richtingen communicatie, marketing, design, media en creativiteit.