Media en agencies tevreden over JOB DAY by PUB XP

Communication / News

De derde editie van de JOB DAY by PUB XP, daar waar professionals uit de brede marketing- en communicatiesector op zoek kunnen naar kersvers talent, ligt intussen al even achter ons. Maar wat vonden de meer dan 30 aanwezigen van deze editie?

RTL Belgium is al van bij de start aanwezig op de JOB DAY. "We zijn ieder jaar trouw van de partij, en met plezier! Het is de ideale gelegenheid om jong talent te ontdekken, op zoek naar een stage of eerste job," zegt Emilie Dehan, head of strategic communication en reputation bij RTL Belgium.

Een gevoel dat Bernard Puttaert, general manger van BlueMango Design, deelt: "Deze JOB DAY is er specifiek voor onze sector, het brengt alle soorten communicatie- en marketingbureaus samen. Het evenement is bovendien netjes georganiseerd, en er schuilt een fijn concept achter. Het lijkt zelfs een beetje op speeddaten, waarbij je steeds met een andere kandidaat in gesprek kan gaan."

Zowel RTL als BlueMango Design tekenen alvast present voor de vierde editie, gepland voor 4 april 2025. Meer info volgt nog.