Joe en VTM al helemaal in kerststemming

Joe Kerst

Agenda / Media / News

Joe KerstSinds 7 december - men wachtte netjes de passage van Sinterklaas af - profileert Joe zich als dé kerstzender van Vlaanderen. Met als slotmoment de Joe Kerstparade op 23 december in Mechelen. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx zendt die dag live uit vanuit een speciale radiostudio op de Ijzerenleen. Om 18.00 start de Kerstparade met feeërieke praalwagens met sfeervolle muziek, kerstelfen en sneeuwmannen. Naast de Kerstparade loopt er ook een Promo-karavaan door de stad. Stuur ter plaatse je kerstkaarten met Bpostbestel je cadeaus via Bol.com en proef taarten van Dr. Oetker.

Ook de wekelijkse Raf & Rani Rap werd in een kerstjasje gestoken. Niet alleen Raf Van Brussel en Rani De Coninck rappen over de kerstperiode, maar ook hun collega-dj’s krijgen een rol in de zelfgemaakte rap op de tonen van Lacht Nor Mij van Slongs Dievanongs“Geen paniek, je zorgen zijn passé. Wij zullen je helpen met je kerstdiner. Met leuke tips of nog een beter idee. Het zoeken naar een outfit … All the way! We zorgen voor de ommekeer met de juiste muziek en een positieve sfeer. Want de tijd die kent geen genade. Kom zorgeloos naar onze Kerstparade!” rappen ze er met z’n allen op los.

En Kerst begon dit weekend al voor VTM. Wie nu al een warm feestgevoel wou, kon vrijdag, zaterdag en zondag in de Sint-Niklaaskerk aan de Korenmarkt in Gent de enige, echte Kerstman ontmoeten. In een feeëriek totaalspektakel vol elfjes en sneeuwmannen onthulde Santa alles wat zijn bezoekers over Kerstmis wilden weten.

vtmkerst_spot_01

In het eerste deel van het spektakel werden bezoekers ondergedompeld in de geheimen van de kerstman via een unieke 3D-projectie. Ze schoven allemaal mee aan een tafel die plots voor hun ogen tot leven kwam met bewegende kersttaferelen. Na de wonderen van de 3D-feesttafel werden de bezoekers uitgenodigd in Santa’s Factory, waar ze de elfjes van de kerstman live aan het werk konden zien bij het voorbereiden van de kerstcadeaus. Echte elfjes en heel wat grote en kleine verrassingen zorgden voor een unieke kerstsfeer. Bezoekers kregen in Santa’s Factory bovendien een lekkere schijf kerststronk met koffie.